Werkwijze

1

Onderzoek naar ProjectPlan

Na het inleveren van u idee/vraag schrijft Studio Agenor een projectplan, dan spreken we graag (online) nog een keer af om het project te bespreken. We bekijken alle mogelijkheden en oplossingen, het doel is om een overzichtelijke projectplan met onderandere: vormgeving, kosten, planning.

2

samenwerkings overeenkomst

Om duidelijkheid en het makkelijk voor u te maken wordt alles om op een rijtje gezet. Wat kan u van studio Agenor verwachte en wat moet er dan nog gegaan worden voor een goed eindresulaat. Studio Agenor en u maken samen goede afspraken, omgezet in een offerte en/of een samenwerkingsovereenkomst.

3

Vormgeving & Interactie

Vorm, kleur, formaat. Alles wat de presentatie aan het project aan de orde komt wordt met u besproken en wordt uitgevoerd. Samen met u kijkt studio Agenor naar de mogelijkeheden om het project nog aantrekkelijker te maken of meer functionaliteiten kunnen bieden. Zo streeft Studio Agenor naar kwaliteit.

4

Realisatie

Als het ontwerp goed is gekeurd is het tijd om het project te realiseren. Goede voorbereiding doormiddel van de projectPlan wordt er veel tijd bespaard in de realistatie. Studio Agenor gaat voor maatwerk dus heel naar wens en geheel gemaakt van af de basis. Geen templates of voorgemaakte modellen.

5

Oplevering

Na de realisatie ontvangt u een uitnodiging voor een online presentatie om het gemaakte project te bewonderen. Alles wat nodig is om het project te publiceren wordt aan u overhandigd. Nu bent u trotse eigennaar van het project.

6

Onderhoud

Heeft u een eigen Content Management System (CMS), dan kan u zelf het project onderhouden. Ook levert Studio Agenor onderhoud als dienst. Dus wilt u geen omkijken naar het project, Studio Agenor verzorgt het totaal onderhoud. Het kan ook zijn dat om een later moment, door verandere omstandigheden, het project aangepast moet worden. Dan kan u weer bij Studio Agenor te recht!